Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234701

Amistoso (Int.) 731234701 Información oficial sobre el partido 731234701 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

KLUB 125 DMM Alineación oficial del equipo 'KLUB 125 DMM' en el partido 0 - 1 Wunderland e.v Alineación oficial del equipo 'Wunderland e.v' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KLUB 125 DMM Alineación oficial del equipo 'KLUB 125 DMM' en el partido 0 - 3 Wunderland e.v Alineación oficial del equipo 'Wunderland e.v' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KLUB 125 DMM

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Józef Kłopotowski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 48, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del KLUB van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Józef Kłopotowski, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Wunderland e.v

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Wunderland va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Miljan 'von Goethe' Batić va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Jim Bommhardt quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ion-Alexandru Panţur ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Wunderland va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ireneusz Blachowski va desviar el xut final de Ion-Alexandru Panţur després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Brian Wellmann de Wunderland va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.