Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234359

Amistoso (Int., RC) 731234359 Información oficial sobre el partido 731234359 en Hattrick

01.05.2024 10:50:00

FC BÜRGLEN Alineación oficial del equipo 'FC BÜRGLEN' en el partido 0 - 6 PiacenzaCF Alineación oficial del equipo 'PiacenzaCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC BÜRGLEN Alineación oficial del equipo 'FC BÜRGLEN' en el partido 2 - 3 PiacenzaCF Alineación oficial del equipo 'PiacenzaCF' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,2 % 56,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BÜRGLEN

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dölf Columberg va fer una magnífica centrada, però la rematada de Heinz Perchaud va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a BÜRGLEN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adel Printemps, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 290 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Liam Sival va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Liam Sival no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): BÜRGLEN va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jörg Heinold va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Franco Veroli va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Liam Sival hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Adalbert De Napoli havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

PiacenzaCF

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Thomas Kaltenböck que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a PiacenzaCF.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, 郑 (Zheng) 光德 (Guangde) va augmentar l'avantatge de PiacenzaCF a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Nico Portoneria va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a PiacenzaCF.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Nico Portoneria des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mikhas' Nagorny va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, PiacenzaCF, al minut 81. El marcador va canviar a 0 - 5.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Thomas Kaltenböck va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 0 - 6 per a PiacenzaCF.