Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234342

Amistoso (Int.) 731234342 Información oficial sobre el partido 731234342 en Hattrick

01.05.2024 08:00:00

KuRŞuNLuSPoR Alineación oficial del equipo 'KuRŞuNLuSPoR' en el partido 0 - 3 Fernan CF Alineación oficial del equipo 'Fernan CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KuRŞuNLuSPoR Alineación oficial del equipo 'KuRŞuNLuSPoR' en el partido 0 - 2 Fernan CF Alineación oficial del equipo 'Fernan CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KuRŞuNLuSPoR

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Umut Ertem de KuRŞuNLuSPoR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Concabella de KuRŞuNLuSPoR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fernan CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Sergio Heredia va posar els visitants Fernan per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Matthieu Berhault estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rafael Paleologos va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 67.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ferruccio Sant'Angelo va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aurelio Stacchini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergio Heredia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sergio Fiume es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Yoav Raziel de Fernan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Ferruccio Sant'Angelo de Fernan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.