Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731231960

Amistoso (Int.) 731231960 Información oficial sobre el partido 731231960 en Hattrick

01.05.2024 21:55:00

UP Venda-Nova Alineación oficial del equipo 'UP Venda-Nova' en el partido 0 - 0 RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UP Venda-Nova Alineación oficial del equipo 'UP Venda-Nova' en el partido 2 - 0 RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UP Venda-Nova

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Venda-Nova per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Silvino Olmedo López, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juventino Junqueira Nunes va fer una magnífica centrada, però la rematada de Joaquim Carrasco va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 60 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Kian de Burgh va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nuno Cristo de Venda-Nova es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Nuno Cristo de Venda-Nova per doble groga al minut 70.

RCD Arrecife

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Arrecife van sortir al contraatac al minut 31, però Alfred Hingis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Arrecife, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Deonta Simonton va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arrecife va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Johan Gamst va sortir per sobre el travesser.