Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731231056

Amistoso 731231056 Información oficial sobre el partido 731231056 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

A.C. Lucus Augusti Alineación oficial del equipo 'A.C. Lucus Augusti' en el partido 7 - 2 BSNSantander Alineación oficial del equipo 'BSNSantander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
A.C. Lucus Augusti Alineación oficial del equipo 'A.C. Lucus Augusti' en el partido 6 - 1 BSNSantander Alineación oficial del equipo 'BSNSantander' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Lucus Augusti

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Augusti eren letals, i Roi Cotón va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Augusti va ser Jaume de Montserrat.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Augusti van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roi Cotón va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Augusti a 4 - 2. Fernando Espinosa va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Augusti sabia com jugar al contraatac, i al minut 55, Fernando Espinosa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 5 - 2.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del Augusti va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roi Cotón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Augusti va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Valentín Cubillas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.

BSNSantander

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 4 en Arbo Klasing va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Saad Selawi podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Luigi Melegari va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, el BSNSantander va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Christopher Dockery s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Arbo Klasing, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Estevez de BSNSantander la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.