Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731228941

Amistoso (Int.) 731228941 Información oficial sobre el partido 731228941 en Hattrick

02.05.2024 00:50:00

Real Academia F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Academia F.C.' en el partido 5 - 2 Villarreal ONE Alineación oficial del equipo 'Villarreal ONE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Real Academia F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Academia F.C.' en el partido 8 - 3 Villarreal ONE Alineación oficial del equipo 'Villarreal ONE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Academia F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El contraatac de Academia va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Hernán Luna Rocuant va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Elmer Andrade ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Academia es posava per davant 2 a 1.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Academia va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 85 Juan Camilo Freyle va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Hernán Luna Rocuant va incrementar l'avantatge de Academia amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Hernán Luna Rocuant va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Mariano Eduardo Lisas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Academia ho intentava per la dreta per mitjà de Hernán Luna Rocuant, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustavo García de Academia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Villarreal ONE

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Villarreal agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paco Pérez amb mestria.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Pau Deblore que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Robert Read va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jota Jate que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Jambert va ridiculitzar a en Juan Camilo Freyle amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Juan Jambert, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 88 en Juan Jambert va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Miguel Pinto va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Del Monte va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alan Clarian va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Jambert de Villarreal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Drew Chau de Villarreal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Pérez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.