Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227524

Amistoso (Int., RC) 731227524 Información oficial sobre el partido 731227524 en Hattrick

01.05.2024 09:30:00

Stadtflucht 19 Alineación oficial del equipo 'Stadtflucht 19' en el partido 1 - 5 JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stadtflucht 19 Alineación oficial del equipo 'Stadtflucht 19' en el partido 0 - 2 JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stadtflucht 19

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stadtflucht va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Tomasz Chodkiewicz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

JOKER HOMER

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): JOMER va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 23. Maximilian Zehmen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, JOMER va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Diego Teruel, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a JOMER l'avantatge per 0 - 3. Salvatore Richetto en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Piercarlo Prestogiovanni va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 4 per a JOMER.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 66 minuts de joc, Piercarlo Prestogiovanni, corrent com un esperitat, superà primer Tomasz Chodkiewicz per velocitat, i després el porter posant el 0 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 125 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Kayke Castor, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 5 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kayke Castor ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Teruel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Axel Rassenfoß va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Florentino Ibáñez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. JOMER va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del JOMER van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Axel Rassenfoß, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maximilian Zehmen.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piercarlo Prestogiovanni de JOMER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.