Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225294

Amistoso 731225294 Información oficial sobre el partido 731225294 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Molareño team Alineación oficial del equipo 'Molareño team' en el partido 1 - 2 jupiter team Alineación oficial del equipo 'jupiter team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Molareño team Alineación oficial del equipo 'Molareño team' en el partido 3 - 0 jupiter team Alineación oficial del equipo 'jupiter team' en el partido
Tiene mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Molareño team

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Molareño eren letals, i Andrei Dinculeasa va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vicente Coll va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Màxim Closellas que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Andrei Dinculeasa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Molareño Andrei Dinculeasa quasi va assolir l'empat al minut 80 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Bartold Leide va estar a punt d'empatar per a Molareño quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Felipe Fonallar va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicente Coll.
  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Carlo Recano després que el jugador de Molareño li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

jupiter team

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Carlos Enríquez de jupiter va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): jupiter sabia com jugar al contraatac, i al minut 67, Maíz Ferrer va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): jupiter van sortir al contraatac al minut 43, però Alberto Montenegro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gabriel Fernández Cueto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.