Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225077

Amistoso 731225077 Información oficial sobre el partido 731225077 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

F.C. Can Buxeres Alineación oficial del equipo 'F.C. Can Buxeres' en el partido 1 - 2 SabuesodeBaviera Alineación oficial del equipo 'SabuesodeBaviera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Can Buxeres Alineación oficial del equipo 'F.C. Can Buxeres' en el partido 2 - 0 SabuesodeBaviera Alineación oficial del equipo 'SabuesodeBaviera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Can Buxeres

Goles Goles

  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Canbu aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Fabián Dorda va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Canbu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Polo Cano en un 1 contra 1 amb el porter Xeraldo Portela, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): István Biró va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Rafael González Asarta aquest no va estar a l'altura.
  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Al minut 14, Canbu va disposar d'un penal a favor, però el xut de Fabián Dorda va ser aturat per Xeraldo Portela.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Iliyan Popov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Canbu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Georgi Shomov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Georgi Shomov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Rafael Martell de Canbu va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 48, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Canbu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 58, quan István Biró va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Al minut 63, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Carlos Polo Cano arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

SabuesodeBaviera

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SabuesodeBaviera van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Călin Dragoste.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): SabuesodeBaviera sabia com jugar al contraatac, i al minut 65, Juan Julio Sánchez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.