Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223253

Amistoso (Int., RC) 731223253 Información oficial sobre el partido 731223253 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

OKS JUWe Tychy Jaroszowice 2 Alineación oficial del equipo 'OKS JUWe Tychy Jaroszowice 2' en el partido 2 - 4 C.E.Manresa Alineación oficial del equipo 'C.E.Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
OKS JUWe Tychy Jaroszowice 2 Alineación oficial del equipo 'OKS JUWe Tychy Jaroszowice 2' en el partido 4 - 2 C.E.Manresa Alineación oficial del equipo 'C.E.Manresa' en el partido
Tiene mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OKS JUWe Tychy Jaroszowice 2

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Stanisław Kołatka, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Paweł Chałasiński va donar a Jaroszowice un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Hartvig Grøn una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Gil Holtzberg va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Mariusz Cieśla de Jaroszowice gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Tibor Gér gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gil Holtzberg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hartvig Grøn de Jaroszowice va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Liviu Matei de Jaroszowice la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.E.Manresa

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Donas Miscichauskas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Bogdan Pintean va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de C.E.Manresa va ser finalitzada des de l'esquerra per James Adam al minut 101. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 180 Minuto 108 (Gol de falta): Lolo Garinoáin va incrementar l'avantatge a 2 - 4 per a C.E.Manresa gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): José Daniel Sendra va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francesco Aliesch, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Filip Petrović va fer una jugada per la banda esquerra, però Francesco Aliesch va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Filip Petrović va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Francesco Aliesch va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El C.E.Manresa creava perill des de la dreta al minut 44, però en Francesco Aliesch, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Miquel Alòs desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 281 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Filip Petrović va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Daniel Sendra de C.E.Manresa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 106, Jorge Luna de C.E.Manresa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.