Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223063

Amistoso (Int.) 731223063 Información oficial sobre el partido 731223063 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido 2 - 1 Martinozen Alineación oficial del equipo 'Martinozen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido 0 - 1 Martinozen Alineación oficial del equipo 'Martinozen' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Güímar

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): C.D.Güímar va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Daniel Franchini, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Isidro Desclergues de C.D.Güímar va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 40, un contraatac del C.D.Güímar no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Herzl Stillman perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.Güímar van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Mirko Zdravković des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de C.D.Güímar van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adam Jóźwik va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Martinozen

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, Aaron Breukhoven va pentinar un córner cap al segon pal que Felipe Javier Rupérez va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 35 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aaron Breukhoven.