Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222868

Amistoso (Int.) 731222868 Información oficial sobre el partido 731222868 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

Giasing Gladiators Alineación oficial del equipo 'Giasing Gladiators' en el partido 1 - 0 Besugos del Besaya FC Alineación oficial del equipo 'Besugos del Besaya FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Giasing Gladiators Alineación oficial del equipo 'Giasing Gladiators' en el partido 1 - 1 Besugos del Besaya FC Alineación oficial del equipo 'Besugos del Besaya FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,5 % 28,3 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Giasing Gladiators

Goles Goles

  • 120 Minuto 63 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Juan Sergio Moncada al minut 63, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Gladiators i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Gladiators va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Niklas Heystedt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Landuin Schmidinger de Gladiators gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heiko Wende de Gladiators es va guanyar la targeta groga merescudament.

Besugos del Besaya FC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Damiano Zanoli va rebre molts aplaudiments. Al minut 42 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Besugos va estar a punt d'arribar en un córner. En Paco Noya va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Besugos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Juan Dato va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Noya es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.