Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222118

Amistoso (RC) 731222118 Información oficial sobre el partido 731222118 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Madrid Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Madrid Club Fútbol' en el partido 0 - 2 C.F. Madrid Alineación oficial del equipo 'C.F. Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Madrid Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Madrid Club Fútbol' en el partido 1 - 0 C.F. Madrid Alineación oficial del equipo 'C.F. Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid Club Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): MCF van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Kiril Shtilyanov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

C.F. Madrid

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Roberto Celadin va posar els visitants Madrid per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Madrid. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Stjepan Lange xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Inocencio Vilallonga estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Roberto Celadin, als 72 minuts, va fallar per ben poc.
  • 288 Minuto 89 (Ocasión evento especial): Al minut 89 un defensor va evitar que un jugador del Madrid pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Inocencio Vilallonga de Madrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.