Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731220867

Amistoso 731220867 Información oficial sobre el partido 731220867 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

busgosus Alineación oficial del equipo 'busgosus' en el partido 3 - 2 f.c. trasgu Alineación oficial del equipo 'f.c. trasgu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
busgosus Alineación oficial del equipo 'busgosus' en el partido 2 - 2 f.c. trasgu Alineación oficial del equipo 'f.c. trasgu' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

busgosus

Goles Goles

  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Ijinio Pérez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Salvador Vera va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 62.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Eduardo Rainer s'emportà una gran ovació del públic local al minut 67, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): busgosus s'avançava al marcador al minut 72, després d'un rebot que va caçar en Eduardo Rainer per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

f.c. trasgu

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): En Xavier Blissett va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 21. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a trasgu augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Samuel Borreguero es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Samuel Borreguero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 284 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Xavier Blissett de trasgu va fallar un penal al minut 56, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lluc Majó després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafael Zarza va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Santos Alvariño va marcar al minut 70 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xavier Blissett es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Chiner de trasgu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.