Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218971

Amistoso 731218971 Información oficial sobre el partido 731218971 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Styom Club Alineación oficial del equipo 'Styom Club' en el partido 3 - 2 patateros Alineación oficial del equipo 'patateros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Styom Club Alineación oficial del equipo 'Styom Club' en el partido 3 - 0 patateros Alineación oficial del equipo 'patateros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Styom Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Styom prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Marian Grochowina va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 51, en Raúl Soler del Styom va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Alexandre Puelinckx que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Styom va augmentar la diferència quan Marian Grochowina no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Luke Deelder gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ezequiel Márquez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marian Grochowina va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Raúl Soler una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Ezequiel Márquez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dávur á Kirkjuteigi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

patateros

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El contraatac de patateros va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Diego Reguera va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 154 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Diego Reguera va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de patateros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Castellmir va sortir desviat a la dreta de la porteria.