Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218613

Amistoso (Int., RC) 731218613 Información oficial sobre el partido 731218613 en Hattrick

01.05.2024 16:00:00

Weggis Winners FK Alineación oficial del equipo 'Weggis Winners FK' en el partido 0 - 8 F.C. Reventón Alineación oficial del equipo 'F.C. Reventón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Weggis Winners FK Alineación oficial del equipo 'Weggis Winners FK' en el partido 0 - 4 F.C. Reventón Alineación oficial del equipo 'F.C. Reventón' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weggis Winners FK

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Elio Modenato van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Yiorgos Matsoukas a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Per Helge Hagen de WWFK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. Reventón

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Maximus Blachnitzky va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a José María Dusay, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 8, Reventón va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Yiorgos Matsoukas.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): José Tavora va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Reventón sempre confia amb les genialitats d'en Beniamino Vastmans; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 4.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, un xut de Maximus Blachnitzky des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Sequeira, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Maximus Blachnitzky va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Reventón.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Luis Sequeira va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): José María Dusay quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de John Hagen, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lucas Zaldívar de Reventón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Beniamino Vastmans es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.