Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217944

Amistoso 731217944 Información oficial sobre el partido 731217944 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

AC Tarraco Alineación oficial del equipo 'AC Tarraco' en el partido 1 - 1 CD Barajas City Alineación oficial del equipo 'CD Barajas City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Tarraco Alineación oficial del equipo 'AC Tarraco' en el partido 3 - 1 CD Barajas City Alineación oficial del equipo 'CD Barajas City' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Tarraco

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Tarraco va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Florian Reinecke, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Florian Reinecke! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Severino Moreno Diez va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Tarraco va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Manuel da Maia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nabil Eachami.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Bodo Wingenter hauria d'haver estat gol al minut 55 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Nuri Başdağ que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florian Reinecke de Tarraco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CD Barajas City

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Anacleto Monje entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Barajas, un peu providencial d'en Máté Steinmetz va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Bohumil Pecl va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Astolfo Mataloni, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Alberto Rosal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Barajas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alessandro Ortuguren va desviar el xut final de Astolfo Mataloni després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Bohumil Pecl va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benê Brandão de Barajas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alcides Amaral es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.