Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217532

Amistoso (Int.) 731217532 Información oficial sobre el partido 731217532 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

La Compagnia dei CeIestini Alineación oficial del equipo 'La Compagnia dei CeIestini' en el partido 4 - 0 Road to B Klasa Alineación oficial del equipo 'Road to B Klasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Compagnia dei CeIestini Alineación oficial del equipo 'La Compagnia dei CeIestini' en el partido 2 - 0 Road to B Klasa Alineación oficial del equipo 'Road to B Klasa' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Compagnia dei CeIestini

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Giovanni Spinnato el va rematar Pietro Luca Bernardi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): i azzurri va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Giovanni Spinnato la va transformar en el 2 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Carlo Orsi va incrementar l'avantatge de i azzurri amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Luigi Paddeu va augmentar l'avantatge de i azzurri a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): i azzurri va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Ondřej Stöhr va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cristian Farnocchia de i azzurri va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pietro Luca Bernardi per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bogdan Tolwiński va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Ondřej Stöhr de i azzurri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigi Paddeu de i azzurri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristian Farnocchia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Road to B Klasa

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Klasa creava perill des de la dreta al minut 31, però en Gianni Ignoffo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Konrad Klita desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Ventzislav Kamenov al minut 34 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 61, quan un error defensiu va deixar Ferdynand Wyrazik completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.