Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731216221

Amistoso (Int.) 731216221 Información oficial sobre el partido 731216221 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 6 - 0 Tyrtaios Alineación oficial del equipo 'Tyrtaios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 3 - 0 Tyrtaios Alineación oficial del equipo 'Tyrtaios' en el partido
Tiene bastante suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Aldeamayor va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Enrico Dell'Asta, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julien Le Pichon, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Ivan Nedelchev va incrementar l'avantatge de Aldeamayor amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Aldeamayor va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Antonio Galbignani, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Aldeamayor va aconseguir el 5 - 0 quan Gianni van der Harst va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aldeamayor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Antonio Galbignani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Liviu Ghinăraru es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tyrtaios

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Efstratios Fanos va estar a punt de posar per davant a Tyrtaios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benjamim Soca va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tyrtaios van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Michalis Gounas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.