Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731215203

Amistoso (Int., RC) 731215203 Información oficial sobre el partido 731215203 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Avecesarcampeón F.C. Alineación oficial del equipo 'Avecesarcampeón F.C.' en el partido 1 - 6 patricaface Alineación oficial del equipo 'patricaface' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Avecesarcampeón F.C. Alineación oficial del equipo 'Avecesarcampeón F.C.' en el partido 0 - 8 patricaface Alineación oficial del equipo 'patricaface' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avecesarcampeón F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): En Genís Ramos va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pedro Nieto la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 6 el va marcar Genís Ramos a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Pedro Nieto de Ave-Cesar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

patricaface

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 14. L'anotador per patricaface va ser Giulio Barel, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Giulio Barel va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Konrad Gondzik va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roman Madaliński de patricaface l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 59 de partit.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Amir Ali Zinati va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): patricaface va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 何 (He) 兴弘 (Xinghong) va desviar el xut final de Stanislav Kostrub després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en William Ghidoni va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Amir Ali Zinati. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Kweli Otema quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 何 (He) 兴弘 (Xinghong), però la pilota va topar amb el travesser.