Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731214517

Amistoso (Int.) 731214517 Información oficial sobre el partido 731214517 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

Deportivo Promillos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Promillos' en el partido 1 - 4 Slunis-2 Alineación oficial del equipo 'Slunis-2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Promillos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Promillos' en el partido 1 - 2 Slunis-2 Alineación oficial del equipo 'Slunis-2' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Promillos

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Promillos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Roberto Cadelano en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gregorio Panariti va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Matt Hjorth va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Promillos.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Gerhardt Vinnhorst va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Giovanni Di Molfetta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Slunis-2

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Daniels Gobziņš va pentinar un córner cap al segon pal que Kaspars Gudis va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bratislav Simić de Slunis-2 l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 49 de partit.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 63, Slunis-2 va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jānis Drulle.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Aivis Kalbergs va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Januário Robledo de Slunis-2, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Valters Vāgners va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.