Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731214010

Amistoso 731214010 Información oficial sobre el partido 731214010 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

beredis Alineación oficial del equipo 'beredis' en el partido 2 - 1 Pelicanos CF Alineación oficial del equipo 'Pelicanos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
beredis Alineación oficial del equipo 'beredis' en el partido 2 - 0 Pelicanos CF Alineación oficial del equipo 'Pelicanos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

beredis

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 18 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Dan-Erik Eriksson. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): beredis s'avançava al marcador al minut 73, després d'un rebot que va caçar en Jaime Daneiro per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): beredis van sortir al contraatac al minut 40, però Antonio Venet va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xiraxi Pérez de beredis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pelicanos CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pelicanos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jörg Fuchs va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): El Pelicanos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 64 amb un llançament de falta perillós. En Jörg Fuchs però, la va tirar centrada i amb poca potència.