Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212688

Amistoso (Int., RC) 731212688 Información oficial sobre el partido 731212688 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Real Marín C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Marín C.F.' en el partido 3 - 1 Haukeland Alineación oficial del equipo 'Haukeland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Marín C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Marín C.F.' en el partido 4 - 0 Haukeland Alineación oficial del equipo 'Haukeland' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Marín C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Marín contenien la respiració mentre en Juan Carlos Alicante s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ignacio Portugal de Marín aconseguir un gol al minut 101 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 103 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Marín va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José María Astola des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Enrique Aparacio va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Christos Vakalos es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Enveja va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Christos Vakalos, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Marín van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Carlos Alicante, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Carles Marín, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Enrique Aparacio de Marín va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Haukeland

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 72 minuts Anton Vertyey va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 14 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ricky Trouw va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 114 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 114, quan un error defensiu va deixar Umberto De Andrè completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricky Trouw de Haukeland la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sandy Neri-Iuna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.