Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211385

Amistoso (Int., RC) 731211385 Información oficial sobre el partido 731211385 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

El Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'El Fénix F.C.' en el partido 3 - 4 Lobos Dorados de Sinaloa Alineación oficial del equipo 'Lobos Dorados de Sinaloa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'El Fénix F.C.' en el partido 1 - 2 Lobos Dorados de Sinaloa Alineación oficial del equipo 'Lobos Dorados de Sinaloa' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Fénix F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de 9 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Fénix, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Roman Beczek de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Vítor Paulo Faria s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Fénix va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 92 Miho Črnjač va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Matteo Pavoncelli del Fénix ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sigge Widerström de Fénix va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Miho Črnjač de Fénix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ovidiu Muşoiu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fénix, Manolo Nicuesa, col·locà la pilota just a les mans d'en Timotheos Avgoustatos. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Subhro Renshaw va xutar fora per a Fénix, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Sigge Widerström de Fénix va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Fénix Félix Coaña, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Timotheos Avgoustatos. El marcador continuava 3 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ovidiu Muşoiu va xutar fora per a Fénix, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

Lobos Dorados de Sinaloa

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Roger Leiva la va rematar Abed Borazjani amb una magnífica volea que va fer pujar per a Dorados el 0 - 1.
  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Sigge Widerström s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Ferdynand Gadula, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 2.
  • 163 Minuto 93 (Gol por la derecha): Al minut 93 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Raffael Hanika que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Agustín Aguilar va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Félix Coaña, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Abed Borazjani que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Dorados va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Abed Borazjani va quedar-se sol davant el porter Félix Coaña, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Raffael Hanika va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Félix Coaña va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jonny Kristensen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferdynand Gadula de Dorados es va emportar una amonestació al minut 112 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Roger Leiva de Dorados anava molt fort i col·locat però Félix Coaña no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jonny Kristensen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Dorados.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Timotheos Avgoustatos de Dorados va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Miguel Peinado va xutar fora per a Dorados, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!