Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211274

Amistoso (Int.) 731211274 Información oficial sobre el partido 731211274 en Hattrick

01.05.2024 13:45:00

FK Ventspils Nafta Alineación oficial del equipo 'FK Ventspils Nafta' en el partido 0 - 6 Reggaemen Alineación oficial del equipo 'Reggaemen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Ventspils Nafta Alineación oficial del equipo 'FK Ventspils Nafta' en el partido 1 - 1 Reggaemen Alineación oficial del equipo 'Reggaemen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Ventspils Nafta

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Leo Elstal quasi marca en una jugada assajada de córner que Pēteris Bremze havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldis Zariņš de Ventspils va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stanislav Bazhitov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Reggaemen

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Gil Pérez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Reggaemen sabia com jugar al contraatac, i al minut 31, Douglas Fonseca va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Neil Leece va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Alejandro Gil Pérez va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Reggaemen posava el marcador 0 a 3.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, un xut de Douglas Fonseca des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Reggaemen va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Douglas Fonseca va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Francesco Vizzini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Reggaemen, Siavash Monajjem, que va marcar, sense saber com, el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Douglas Fonseca va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nolan Yim. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tyler White.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vasile-Adrian Ciorică de Reggaemen es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Tyler White de Reggaemen va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.