Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209586

Amistoso (RC) 731209586 Información oficial sobre el partido 731209586 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Trocisimo Alineación oficial del equipo 'Trocisimo' en el partido 4 - 3 los fuegos oscuros Alineación oficial del equipo 'los fuegos oscuros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Trocisimo Alineación oficial del equipo 'Trocisimo' en el partido 3 - 5 los fuegos oscuros Alineación oficial del equipo 'los fuegos oscuros' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trocisimo

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): Pedro Insaurraga va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Trocisimo i marcant el 1 - 0.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Vitas Puzirauskas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Trocisimo.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Trocisimo s'avançava al marcador al minut 49, després d'un rebot que va caçar en Juan Guitarra per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vitas Puzirauskas es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Ruiz de Alda de Trocisimo es va guanyar la targeta groga merescudament.

los fuegos oscuros

Goles Goles

  • 153 Minuto 34 (Gol por la derecha): Fuegoscuro van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 34 quan Custodio Chapela sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Abdelwakil Tlassellal de Fuegoscuro va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Fuegoscuro van mostrar una bona compenetració quan al minut 86 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Sławomir Chmielowski va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramon Castelló ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 29, en un 1 contra 1 amb el porter, però Zbigniew Arndt va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ramon Castelló des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Custodio Chapela va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Zbigniew Arndt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramon Castelló de Fuegoscuro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.