Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208656

Amistoso (Int.) 731208656 Información oficial sobre el partido 731208656 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 4 - 0 Hetmanek Alineación oficial del equipo 'Hetmanek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 5 - 0 Hetmanek Alineación oficial del equipo 'Hetmanek' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiete Hills Football Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Football s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Nicolás Rebolledo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Football va augmentar la diferència quan Marcel Claramunt no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 130 Minuto 60 (Gol de falta): Diego Armando Vilariño de Conso va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 60 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Alejandro Merino Pérez de Football va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio Nájera de Football va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Alejandro Merino Pérez de Football gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Football la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santxo Irala va rematar alt.

Hetmanek

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Hetmanek van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Marian Włosik des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maciej Jochemczyk de Hetmanek va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.