Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208654

Amistoso (RC) 731208654 Información oficial sobre el partido 731208654 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Atlético Oviedo CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Oviedo CF' en el partido 2 - 0 Eretz Astur FC Alineación oficial del equipo 'Eretz Astur FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Oviedo CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Oviedo CF' en el partido 2 - 0 Eretz Astur FC Alineación oficial del equipo 'Eretz Astur FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Oviedo CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Rafi Chubashi va donar a Atlético un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Roque Castroverde va anar directament als peus de Samuel Neumann que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Cegastia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 49 per blocar una centrada d'en Petar Petkov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.

Eretz Astur FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Tuomo Niiranen va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): El Eretz va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Dorin Madincea la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Eretz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Velasco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Marc Miravall va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tuomo Niiranen de Eretz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josu Aranguren es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.