Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208232

Amistoso (Int.) 731208232 Información oficial sobre el partido 731208232 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Captain Meteor Alineación oficial del equipo 'Captain Meteor' en el partido 2 - 4 Real Saragnocca Alineación oficial del equipo 'Real Saragnocca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Captain Meteor Alineación oficial del equipo 'Captain Meteor' en el partido 0 - 3 Real Saragnocca Alineación oficial del equipo 'Real Saragnocca' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Captain Meteor

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Iurgi Gargano, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Captain sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Iurgi Gargano va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Captain va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iurgi Gargano, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Captain va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Iurgi Gargano va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alex Soddu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Werner Döderlein.

Real Saragnocca

Goles Goles

  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Sebastian Moracci! Un inimaginable dribbling sobre Federico Moreno Clérigo va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Saragnocca.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Carlo Scattino va anar directament als peus de Sebastian Moracci que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al 42 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Saragnocca augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Aurel Kleindienst es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a Saragnocca l'avantatge per 1 - 4. Sergio Donat en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Aurel Kleindienst va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Sergio Donat va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Zenón Malagón va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pier Nicola Crispino, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pier Nicola Crispino va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Saragnocca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pier Nicola Crispino, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Artur Łuczaj després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zenón Malagón va poder desviar-lo a córner.