Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208170

Amistoso (Int., RC) 731208170 Información oficial sobre el partido 731208170 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

UdineseCalcioSPA Alineación oficial del equipo 'UdineseCalcioSPA' en el partido 4 - 2 Gijón City Alineación oficial del equipo 'Gijón City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
UdineseCalcioSPA Alineación oficial del equipo 'UdineseCalcioSPA' en el partido 8 - 1 Gijón City Alineación oficial del equipo 'Gijón City' en el partido
Es un cenizo 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UdineseCalcioSPA

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Daniël Robben, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): UdineseCalcioSPA va augmentar la diferència quan Daniël Robben no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Daniël Robben va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ireneusz Sambor, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, UdineseCalcioSPA va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Scutari, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniël Robben va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Luis Gossa al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Karol Stelmaszuk va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniele Pestarino de UdineseCalcioSPA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Michele Albanese gairebé va marcar per a UdineseCalcioSPA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Gijón City

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats de Gijón van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Adrián Ardila va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 90, el jugador visitant Miqui Giberga va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arnau Llobell de Gijón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.