Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207508

Amistoso (Int., RC) 731207508 Información oficial sobre el partido 731207508 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

ZVC Pollinkhove Alineación oficial del equipo 'ZVC Pollinkhove' en el partido 0 - 3 piccinini f.c. Alineación oficial del equipo 'piccinini f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZVC Pollinkhove Alineación oficial del equipo 'ZVC Pollinkhove' en el partido 0 - 1 piccinini f.c. Alineación oficial del equipo 'piccinini f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZVC Pollinkhove

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pollinkhove va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Oliver Demyttenaere, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

piccinini f.c.

Goles Goles

  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): Ray Lof va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 20. 0 - 1 per a Piccinini.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Piccinini va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Eugenio Gorlani va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Piccinini, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ray Lof va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Makary Pietrołaj va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mauro Luchetti va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Luchetti de Piccinini la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.