Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207288

Amistoso (Int.) 731207288 Información oficial sobre el partido 731207288 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

FC Davidou Alineación oficial del equipo 'FC Davidou' en el partido 4 - 2 Kalkus Alineación oficial del equipo 'Kalkus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Davidou Alineación oficial del equipo 'FC Davidou' en el partido 4 - 0 Kalkus Alineación oficial del equipo 'Kalkus' en el partido
Tiene un resultado normal 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Davidou

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Davidou s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lucien Chasse que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 20 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Damjan Augustinčič va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Davidou.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Davidou, atacant per l'esquerra al minut 72, va aprofitar el magnífic llançament de Damjan Augustinčič per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lucien Chasse, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Davidou.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Davidou Pierre-Éric Cadeau quasi va assolir l'empat al minut 15 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Damjan Augustinčič de Davidou gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Kalkus

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Kalkus agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mariano Ibáñez amb mestria.
  • 136 Minuto 71 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Héctor Boyé encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Albert Oost anotar per a Kalkus el 2 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Kalkus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Nataniel Zumelzu va quedar-se sol davant el porter Florient Legout, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Kalkus van sortir al contraatac al minut 16, però Valentino Daguerressar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 49 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Albert Oost va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kalkus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andrzej Kajzer va sortir desviat a la dreta de la porteria.