Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205767

Amistoso (Int.) 731205767 Información oficial sobre el partido 731205767 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Dontellmenomore Alineación oficial del equipo 'Dontellmenomore' en el partido 2 - 1 AS Bouletland Alineación oficial del equipo 'AS Bouletland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dontellmenomore Alineación oficial del equipo 'Dontellmenomore' en el partido 2 - 0 AS Bouletland Alineación oficial del equipo 'AS Bouletland' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dontellmenomore

Goles Goles

  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Dontellmenomore s'esgargamellaven dempeus per esperonar Matthew Everist que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 73 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Dontellmenomore, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Valerio Cimino per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Dontellmenomore va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bogdan-Florin Iştvan en un 1 contra 1 amb el porter Aaron Agigba, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Valerio Cimino va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Aaron Agigba va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Dontellmenomore va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Alexander Petrishki va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Dontellmenomore va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Piero Todero la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 290 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Bogdan-Florin Iştvan va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 el Dontellmenomore va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dragoş Amuza no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Giorgio Leggieri hauria d'haver estat gol al minut 58 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Dontellmenomore per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Valerio Cimino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Gian Carlo Cazzulani de Dontellmenomore va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Bogdan-Florin Iştvan de Dontellmenomore va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AS Bouletland

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Abid Said entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bouletland, un peu providencial d'en Kalilou Silva va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Marc-Alexandre Mangin va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faustin Tauzin de Bouletland es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.