Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205685

Amistoso 731205685 Información oficial sobre el partido 731205685 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 7 - 0 SAB.Hools Alineación oficial del equipo 'SAB.Hools' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 7 - 0 SAB.Hools Alineación oficial del equipo 'SAB.Hools' en el partido
Tiene un resultado normal 6.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.Claab.Barajas

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): F.Claab.Barajas, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Terrence Heerenveen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Soriano Guevara va treure un córner llarg cap al segon pal que en Frank Hjelm, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 en Soriano Guevara va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Soriano Guevara el va rematar René Kremsbrucker amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Soriano Guevara va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 76 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 89, Konan Gounougo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a David Vastic que, sense oposició, la va convertir en gol 6 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan F.Claab.Barajas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Soriano Guevara des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Frank Hjelm del F.Claab.Barajas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Soriano Guevara! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Soriano Guevara de F.Claab.Barajas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local René Kremsbrucker per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ronny Steffen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): António Diogo Dias de F.Claab.Barajas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SAB.Hools