Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205251

Amistoso (Int.) 731205251 Información oficial sobre el partido 731205251 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Rawa Chorzów Alineación oficial del equipo 'Rawa Chorzów' en el partido 3 - 0 Anti-galacticos Alineación oficial del equipo 'Anti-galacticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rawa Chorzów Alineación oficial del equipo 'Rawa Chorzów' en el partido 3 - 1 Anti-galacticos Alineación oficial del equipo 'Anti-galacticos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rawa Chorzów

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Oskar Tkaczuk de RCH aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): César Vinayo va incrementar l'avantatge de RCH amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): RCH va augmentar la diferència quan Gino Ccahuana no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gino Ccahuana va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Justyn Stężała va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Robert-Jan Borghouts al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jacek Siuta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Tomasz Chmielecki, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Justyn Stężała gairebé va marcar per a RCH des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Acoidan Ardiz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomasz Chmielecki de RCH es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, César Vinayo de RCH va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Anti-galacticos

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Revilla de Anti-galacticos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Magnus Gill de Anti-galacticos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.