Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205215

Amistoso (Int., RC) 731205215 Información oficial sobre el partido 731205215 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Real Club Atletico de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Club Atletico de Futbol' en el partido 1 - 2 The Maltese Highlanders Alineación oficial del equipo 'The Maltese Highlanders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Atletico de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Club Atletico de Futbol' en el partido 1 - 2 The Maltese Highlanders Alineación oficial del equipo 'The Maltese Highlanders' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Atletico de Futbol

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Pedro Estigarribia va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Saadi Sellamna va entorpir al marcador d'en Miguel Azpeitia per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atletico van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kleber Viera va sortir desviat a la dreta de la porteria.

The Maltese Highlanders

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): En Timothy MacNail entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Highlanders, un peu providencial d'en Jes Hansson va situar el 0-1 al panell digital.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Mario Escuredo era molt més ràpid que el defensa Héctor Julio Leblanc. Al minut 75, el jugador de Highlanders va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Jeff Florence, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 63 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jes Hansson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Davie McLay va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 José Gurria va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luke Whitefield, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.