Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204723

Amistoso (Int.) 731204723 Información oficial sobre el partido 731204723 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

San Andreas City Alineación oficial del equipo 'San Andreas City' en el partido 3 - 1 CF Marinos Alineación oficial del equipo 'CF Marinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San Andreas City Alineación oficial del equipo 'San Andreas City' en el partido 4 - 0 CF Marinos Alineación oficial del equipo 'CF Marinos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Andreas City

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mário Feliciano Pita el va rematar Shamweel Jaleel amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Joannes Geuens, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Andreas va augmentar la diferència quan Fernando Edwin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Berber Suetens! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Edwin estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Orest Dmytrulin, als 17 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Joannes Geuens va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Andreas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Andreas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Berber Suetens va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Àlex Pros.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Shamweel Jaleel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Shamweel Jaleel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Edwin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Àlex Pros al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Belmiro Sequeira Pereira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

CF Marinos

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de Marinos Ármin Jakusovszki va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Armel Emako-Siankam va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hernando Jerez de Marinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nick Christenson de Marinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.