Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204710

Amistoso (Int.) 731204710 Información oficial sobre el partido 731204710 en Hattrick

30.04.2024 19:25:00

FC Popik Trnava Alineación oficial del equipo 'FC Popik Trnava' en el partido 1 - 1 FC Milán Alineación oficial del equipo 'FC Milán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Popik Trnava Alineación oficial del equipo 'FC Popik Trnava' en el partido 2 - 2 FC Milán Alineación oficial del equipo 'FC Milán' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Popik Trnava

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Trnava va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Marcell Lukácsik va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Florián Bozhko va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 225 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Antoni Gładka es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antoni Gładka va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Tullio Pira va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Ivan Lamač gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tullio Pira va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Trnava va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antoni Gładka en un 1 contra 1 amb el porter Tullio Pira, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

FC Milán

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Rogério da Cruz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Matic Slavík no va ser aprofitada per en Tamás Koppány que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Wolfgang Özipek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Tamás Koppány va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dylan Beentjes va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luciano Costa Maia de Milán es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.