Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204251

Amistoso (Int.) 731204251 Información oficial sobre el partido 731204251 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido 3 - 4 Sense Derbfuß Alineación oficial del equipo 'Sense Derbfuß' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido 0 - 4 Sense Derbfuß Alineación oficial del equipo 'Sense Derbfuß' en el partido
Tiene bastante suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Sanses

Goles Goles

  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Sanses amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Sander Karsten, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 100 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53, Manos Petsanas va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 3.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Klaas Binz va pentinar un córner cap al segon pal que Sergejus Kasmačiauskas va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Sanses van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Tito Caralt des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sanses va anar a parar a la dreta de l'atac on en Klaas Binz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Spencer Stevens de Sanses va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sense Derbfuß

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gavin Wightman que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sense.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Miguel Ángel Villamizar de Sense va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Sense, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Henrik Herédi va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cuono Catanzani de Sense l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 67 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Henrik Herédi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Henrik Herédi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Árpád Cseresznyés de Sense va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Árpád Cseresznyés va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Craig Coe de Sense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.