Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731201612

Amistoso (Int., RC) 731201612 Información oficial sobre el partido 731201612 en Hattrick

01.05.2024 13:45:00

East Ham United F.C. Alineación oficial del equipo 'East Ham United F.C.' en el partido 2 - 5 MEGADORF Alineación oficial del equipo 'MEGADORF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
East Ham United F.C. Alineación oficial del equipo 'East Ham United F.C.' en el partido 0 - 6 MEGADORF Alineación oficial del equipo 'MEGADORF' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

East Ham United F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors del East Ham amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 27, deixant Dmitriy Kartashov en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passava el minut 78 del matx, quan l'atent Dmitriy Kartashov va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Juris Zīle quasi dona a East Ham l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

MEGADORF

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Georg Traxler que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MEGADORF.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, MEGADORF es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Stephan Brucic es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Ivor Purkart va augmentar l'avantatge de MEGADORF a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 190 Minuto 70 (Gol de falta): En Thyge Serup va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-4.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MEGADORF augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Maximilian Reiser es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Anton Paischer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Maximilian Reiser, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MEGADORF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Sylweriusz Kołatka quasi marca en una jugada assajada de córner que Mateja Žilić havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.