Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731201554

Amistoso (Int., RC) 731201554 Información oficial sobre el partido 731201554 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Arsenadir Alineación oficial del equipo 'Arsenadir' en el partido 5 - 2 Arkadia Warrington Alineación oficial del equipo 'Arkadia Warrington' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arsenadir Alineación oficial del equipo 'Arsenadir' en el partido 1 - 1 Arkadia Warrington Alineación oficial del equipo 'Arkadia Warrington' en el partido
Tiene mucha potra 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenadir

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Arsenadir va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Gigi Duranti fent així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Massimiliano Persico, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Efisio Gattei va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Arsenadir, Vincenzo Arisi, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Gigi Duranti va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 47 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57 en Gigi Duranti va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adriano Di Cola de Arsenadir va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gigi Duranti de Arsenadir amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Arkadia Warrington

Goles Goles

  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): En Kevin Delaney entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Warrington, un peu providencial d'en Joel Caraballo va situar el 5-1 al panell digital.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Warrington va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 2 quan Mark Meyers va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Adriano Balino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dobrašin Čenić no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Warrington va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Usman Kaiser va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Warrington van seguir progressant per la banda dreta. Kevin Delaney va tenir la seva oportunitat al minut 80, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kevin Delaney de Warrington la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.