Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731199299

Amistoso (Int., RC) 731199299 Información oficial sobre el partido 731199299 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Bohemian Rapsody Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rapsody' en el partido 6 - 1 FK Spreca Alineación oficial del equipo 'FK Spreca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bohemian Rapsody Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rapsody' en el partido 3 - 0 FK Spreca Alineación oficial del equipo 'FK Spreca' en el partido
Tiene bastante suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bohemian Rapsody

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Bohemian va posar-se per davant 1 - 0 al minut 6, quan Jens Progin va llançar una pena màxima perfectament.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Jens Progin, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bohemian es posava per davant!
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 49 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bohemian. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Vincenzo Della Paolera xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Salvu Debrincat va incrementar l'avantatge de Bohemian amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Jens Progin va augmentar la diferència de Bohemian a 5 - 1 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91, Bohemian va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jens Progin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vincenzo Della Paolera va rematar alt.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vincenzo Della Paolera va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Piersandro Favero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jens Progin de Bohemian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FK Spreca

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Zlatko Končan de Spreca va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Jorge Isurieta quasi redueix la diferència al marcador al minut 67, però una gran estirada d'en Flavio Cereseto va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Zlatko Končan de Spreca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.