Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731199216

Amistoso (Int., RC) 731199216 Información oficial sobre el partido 731199216 en Hattrick

30.04.2024 22:45:00

AwangardaBTM Alineación oficial del equipo 'AwangardaBTM' en el partido 2 - 4 Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
AwangardaBTM Alineación oficial del equipo 'AwangardaBTM' en el partido 1 - 6 Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AwangardaBTM

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al AwangardaBTM una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Anuanua Siu, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 15.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del AwangardaBTM contenien la respiració mentre en Almanzor Kanj s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Kawai Tama arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Luc Gavel de AwangardaBTM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Valencia De Alcántara C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Juan Carlos Puente va posar els visitants VALC C.F. per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador visitant Patricio Inclezan va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 78 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): VALC C.F. va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Patricio Inclezan, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Venceslau das Cabanas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Dick Austin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 2 - 4 per a VALC C.F..

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del VALC C.F. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Zalvide, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 76 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Patricio Inclezan va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.