Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731199194

Amistoso (Int.) 731199194 Información oficial sobre el partido 731199194 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Konrad Głogów Alineación oficial del equipo 'Konrad Głogów' en el partido 2 - 3 Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Konrad Głogów Alineación oficial del equipo 'Konrad Głogów' en el partido 5 - 2 Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Konrad Głogów

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Lucas Antoine va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Konrad.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Passat el minut 73 de joc, Oséas Gonçalves de Jesus facilitava les coses al Konrad amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Humareda

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en Cris Stankovic va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Liraz Kirschman donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Passats 90 minuts de partit, Humareda es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Cris Stankovic es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abdelraffar Guerrouj ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Roldán Santos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Simó Puigvehí després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jan Cwikliński va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Liraz Kirschman es va quedar sol davant del porter, al minut 46. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Diego Gallardo al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Avendaño de Humareda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.