Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731198430

Amistoso (Int.) 731198430 Información oficial sobre el partido 731198430 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Dianium Dragons Alineación oficial del equipo 'Dianium Dragons' en el partido 3 - 3 Plesniva gorgonzola Alineación oficial del equipo 'Plesniva gorgonzola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dianium Dragons Alineación oficial del equipo 'Dianium Dragons' en el partido 1 - 5 Plesniva gorgonzola Alineación oficial del equipo 'Plesniva gorgonzola' en el partido
Tiene suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dianium Dragons

Goles Goles

  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): El Albert Torrelles va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Dianium. 1-1.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del Dianium va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miles MacGrain, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Dianium va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Messias Oliveira Nascimento, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Plesniva gorgonzola

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sebastijan Sreš va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Leopold Gawor va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Sebastijan Sreš va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Nik Švagelj va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roldán Pozo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jānis Brasla va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Jānis Brasla va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alberto Orbaneja no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): gorgonzola va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Leopold Gawor va quedar-se sol davant el porter Alberto Orbaneja, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anselmo António Santos Vieira.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Jānis Brasla de gorgonzola va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tarik Zebić de gorgonzola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.