Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731198278

Amistoso (Int., RC) 731198278 Información oficial sobre el partido 731198278 en Hattrick

01.05.2024 18:55:00

Kitra Wônderrers Alineación oficial del equipo 'Kitra Wônderrers' en el partido 2 - 0 Tactus Alineación oficial del equipo 'Tactus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kitra Wônderrers Alineación oficial del equipo 'Kitra Wônderrers' en el partido 1 - 1 Tactus Alineación oficial del equipo 'Tactus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,4 % 70,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kitra Wônderrers

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de KWô va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ousmaïla Assengue, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Licínio Palmira Silva el va rematar Luboš Stříž amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de KWô va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dietrich Bähler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KWô, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Dietrich Bähler va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tactus

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tactus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marco Yubero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Diego Istillartea va ridiculitzar a en Luboš Stříž amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Parellada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hugo Schwieberdingen.