Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197526

Amistoso (Int.) 731197526 Información oficial sobre el partido 731197526 en Hattrick

01.05.2024 18:45:00

Al-Jazira (Abu Dhabi) Fighters Alineación oficial del equipo 'Al-Jazira (Abu Dhabi) Fighters' en el partido 4 - 1 FC Striking Rockers Alineación oficial del equipo 'FC Striking Rockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al-Jazira (Abu Dhabi) Fighters Alineación oficial del equipo 'Al-Jazira (Abu Dhabi) Fighters' en el partido 3 - 0 FC Striking Rockers Alineación oficial del equipo 'FC Striking Rockers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-Jazira (Abu Dhabi) Fighters

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al-Jazira, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Lazrim Dautaj per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Emilio D'Affuso de Al-Jazira aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Al-Jazira va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lazrim Dautaj progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al-Jazira va augmentar la diferència quan Lazrim Dautaj no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Moukhlis Laëfafi del Al-Jazira ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jean-Emmanuel Saout! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jean-Emmanuel Saout va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Al-Jazira ho intentava per la dreta per mitjà de Jean-Emmanuel Saout, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Patrick Salvatici gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrea Omogrosso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Marwan Al-Mesfari de Al-Jazira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Striking Rockers

Goles Goles

  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Striking van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Jeff Guivarch.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Striking va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Davide Ruffinoni es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francelj Talan.