Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197247

Amistoso (Int., RC) 731197247 Información oficial sobre el partido 731197247 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Real Etiens Alineación oficial del equipo 'Real Etiens' en el partido 4 - 0 Team Triple X Alineación oficial del equipo 'Team Triple X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Etiens Alineación oficial del equipo 'Real Etiens' en el partido 6 - 0 Team Triple X Alineación oficial del equipo 'Team Triple X' en el partido
Tiene mala suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Etiens

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Etiens contenien la respiració mentre en Alessandro Tinozzi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): El gol de falta de Paolo Falgares sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 32 i ampliar l'avantatge de Etiens a 2 - 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Amb 52 minuts jugats, en Paolo Falgares va augmentar l'avantatge de Etiens a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 108 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 63, en Diego Vettoretto la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alessandro Tinozzi que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Etiens per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Alessandro Tinozzi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Norbert Katte va enviar un xut des de 40 metres al minut 14, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Roberto Baragli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Aduasio, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alessandro Tinozzi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marino Bisin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Vettoretto de Etiens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Roberto Baragli de Etiens va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Team Triple X

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trrrrriple va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rien Millenaar va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Trrrrriple sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nathan van Egters, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.