Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196868

Amistoso (Int.) 731196868 Información oficial sobre el partido 731196868 en Hattrick

02.05.2024 02:15:00

Llamas con Sombrero Alineación oficial del equipo 'Llamas con Sombrero' en el partido 2 - 3 FC Bubo Cuprumpenis Alineación oficial del equipo 'FC Bubo Cuprumpenis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Llamas con Sombrero Alineación oficial del equipo 'Llamas con Sombrero' en el partido 5 - 1 FC Bubo Cuprumpenis Alineación oficial del equipo 'FC Bubo Cuprumpenis' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llamas con Sombrero

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sombrero. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Simón Almanza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 110 Minuto 86 (Gol de falta): 保仁 (Yasuhito) 椎橋 (Shiihashi) va aconseguir l'empat per a Sombrero mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Simón Almanza va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Zsombor Böőr va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Rómulo Arquíñigo quasi marca en una jugada assajada de córner que Simón Almanza havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): 保仁 (Yasuhito) 椎橋 (Shiihashi) quasi dona a Sombrero l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Jhon Falconí del Sombrero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel Mufarech va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Simón Almanza va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Santamaría de Sombrero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Antonio Santamaría va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en George Niţoi.

FC Bubo Cuprumpenis

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 en Zoltán Titkos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Áron Némedi de Cuprumpenis va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cuprumpenis va ser finalitzada des de l'esquerra per Zoltán Titkos al minut 88. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jhon Falconí es va comportar com un juvenil al minut 82 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vince Esztergályos de Cuprumpenis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Áron Némedi de Cuprumpenis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Vilmos Torghelle de Cuprumpenis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.