Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196826

Amistoso (Int., RC) 731196826 Información oficial sobre el partido 731196826 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Turbo Bayern Alineación oficial del equipo 'Turbo Bayern' en el partido 4 - 6 Moca FC Alineación oficial del equipo 'Moca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Turbo Bayern Alineación oficial del equipo 'Turbo Bayern' en el partido 3 - 8 Moca FC Alineación oficial del equipo 'Moca FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turbo Bayern

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Markus Mackenback trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bayern amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Horst-Eberhard Bösl en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Knut Mühlhaus s'emportà una gran ovació del públic local al minut 75, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Yannick Marg va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.

Moca FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Otto Thorbjørnsen de Moca va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 15 de partit va donar a Moca l'avantatge per 0 - 2. Iraklis Peponas en va ser l'anotador.
  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Iraklis Peponas va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 37 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): Quan passaven 80 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Moca. En Iraklis Peponas va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 3 - 4.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): En Otto Thorbjørnsen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 85 el marcador reflectia el 4 - 5.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Omid Saveh Shemshaki va augmentar l'avantatge de Moca a 4 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Moca a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Omid Saveh Shemshaki va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.